Doc Houlind Revival All Stars

19. nov.
kl. 13.00–16.00

Bandet består af yngre og ældre musikere bl.a. et par tidligere medlemmer af Papa Bue's Viking Jazzband, med en fælles interesse  for den tidlige improvisoriske musik - New Orleans jazzen - som den f.eks. blev præsenteret af de største  amerikanske orkestre, der var med til at skabe revival jazz perioden. Netop det der udgjorde jazzboomet i 60'erne og 70'erne i Europa.
DOC oprettede dette band i 1992 efter sin Papa Bue-tid og fik tilknyttet den konservatorieuddannet klassisk fløjtenist - Jesper Capion Larsen - som en ubestridt mester på klarinetten. I 2004 skiftede Doc Houlind fra trommerne til trompet og finder sin trompet-inspiration hovedsagelig fra Bunk, Howard og Louis Armstrong. - Rytmegruppen prydes af en nydelig kvindelig skikkelse med " Sweet Purnell" i form af Lis Krøyer Houlind på piano.
Bandet er meget efterspurgt i det meste af Europa og er regelmæssigt repræsenteret ved festivalerne i Ascona (CH), Rappeerswill (CH), Meilen (CH), Haugesund (N), Göteborg (S), Allingås (S), samt et årlig besøg i French Quarter Festivalen i New Orleans og i den berømte Preservation Hall.
- Det er ganske specielt, at der er "2 gl. Maribo-drenge" i bandet, nemlig Søren DOC Houlind og Ebbe Kjærsgaard Hansen.

LINE UP:
Søren DOC Houlind (DK) - trompet/vokal.
Jesper Capion Larsen(DK) - klarinet.
Ebbe Kjærsgaard Hansen (DK) - banjo.
Lis Krøyer (DK) - piano.
Holden Fogh (DK) - bas.
Didier Geers ( B) - trommer.
Peter Goetz ( D) - trombone.

Hjemmeside

Youtube

Der kan købes smørrebrød (fra kl. 12.00) øl, vand, vin, kaffe, the og kage.
Betalingsmuligheder: Kontant og MobilePay.

Sted

Seniorhus OdenseToldbodgade 5-7, 5000 Odense C

Entré

Medlemmer 60 kr.
Ikke-medlemmer 130 kr.