Fessor And His Jazz Kings

8. apr.
kl. 13.00–16.00

Fessors Big City Band er nu historie. Men det er Fessor bestemt ikke. I en alder af snart 80 år er han still going strong. Det blev til 35 dejlige år i selskab med kreative kolleger. Mange uforglemmelige rejser til spændende steder på kloden. Fra Grønland og Island i det kolde nord, til varmen i Saudi Arabien, Malaysia og De Forende Emirater. De mange lærerige koncerter i selskab med vore amerikanske jazz- og bluessolister. En hel del af disse minder er heldigvis dokumenteret på de mange CD’er med Big City bandet.

Fessor And His Jazz Kings er navnet på den gruppe, han nu står for. De spiller sange fra den ældre jazz, men giver den nyt tøj på. Fessor And His Jazz Kings er et hold af skrappe musikere fra den danske elite, som alle har en kærlighed til den musik, som ligger i området, hvor New Orleans-jazz, Dixieland og swingmusik mødes.

Orkestret består af: Ole “Fessor” Lindgreen, trombone - Peter Marott, trompet - Chris Tanner, klarinet - Jakob Dinesen, tenorsaxofon - Marko Martinovic, klaver - Jens Sølund, kontrabas - Morten Ærø, trommer.

Hjemmeside, klik her

YouTube, klik her

Der kan købes smørrebrød (fra kl. 12.00) øl, vand, vin, kaffe, the og kage.
Betalingsmuligheder: Kontant og MobilePay.

Sted

Seniorhus OdenseToldbodgade 5, 5000 Odense C

Entré

Medlemmer 60 kr.
Ikke-medlemmer 130 kr.