Hans Knudsen Jump Band

5. sep.
kl. 13.00–16.00

De musikalske rødder er solidt forankret i jazz- og bluesmusikken fra New Orleans og Kansas City, men der spilles også egne kompositioner, og en del materiale hentes fra helt andre musikgenrer (f.eks. Elvis Presley og The Beatles). Efter lidt “tilpasning” indgår disse numre helt naturligt i repertoiret.
Det er kendetegnende, at Jump bandet fremstår som et band, og ikke “bare” som en kvartet. De fire musikere “fylder” utrolig meget på en scene, hvor de sammen skaber en intens og fortættet sound - men også spillerum for hinanden. Jump bandet opstod i 1993, da Hans Knudsen (piano & vokal) efter 8 års turnéliv med sangerinden Lilian Boutté fra New Orleans samlede de musikere, der stadig udgør Jump bandet.
Leonardo Pedersen (sax & klarinet) - i en menneskealder leder af Leonardo Pedersens Jazzkapel, Jens Sølund (bas) – i mere end 20 år et væsentligt medlem af Papa Bues Viking Jazzband i orkestrets storhedstid, og Henrik Simonsen (trommer) nok mest kendt fra Sir Henry og Ricardos Jazzmen.
Man var fra starten enige om, at musikken skulle være både swingende, udfordrende og have et kraftigt personligt ”fingeraftryk”. Samtidig skulle den være udadvendt og sjov for såvel publikum som band. Spilleglæden skulle være drivkraften – Og det er den stadig…
Hans Knudsen (piano) fik i øvrigt prisen som ”Årets blues-kunstner 2015”…

Bemærk: Der spilles 2 X 60 min.

Du kan betale kontant eller med MobilePay ved indgangen.

Der kan købes smørrebrød (fra kl. 12.00) øl, vand, vin, kaffe, og kage.
Betalingsmuligheder i baren: Kontant og MobilePay.

Sted

Seniorhus OdenseTolbodgade 5, 5000 Odense C

Entré

Medlemmer 60 kr.
Ikke-medlemmer 130 kr.