SÅ BLIVER DER ALLIGEVEL JAZZ I DET FYNSKE SOMMERLAND!

30. aug.
kl. 16.02–16.02

Restaurant Bondestuen, Sdr. Boulevard 85 i Odense afholder 4 udendørs jazz-arrangementer på lørdage i sommerperioden med spille tidspunktet kl. 13.00 - 15.00.
JAZZENS VENNER FYN er ikke medarrangør, men har formidlet musikken, hvorfor vi håber, at mange vil støtte op om et godt initiativ, hvor vi udelukkende præsenterer fynsk traditionel jazz, når den er bedst.

Lørdag d. 11. juli:
AMANDA JAZZBAND

Det første orkester henter vi i Kerteminde, hvor Amanda har lagt navn til bandet. De spiller en god traditionel og swingende jazz, der let indebærer, at man simpelt hen ikke kan lade være med at danse eller vippe med højrebenet - og alle kan være med.

Lørdag d. 18. juli:
CHARLES' JAZZ KVARTET

Charles' Jazz Kvartet er et gammelt Odense orkester og består af musikere, som har spillet jazz en stor del af deres liv.
Spillestilen er traditionel New Orleans Jazz. Alle 4 medlemmer har fortid i kendte fynske jazzorkestre.
Repertoiret består primært af kendte melodier, men der serveres også rariteter, som andre orkestre kun sjældent fremfører.

Lørdag d. 15. august:
FIONIA TRIO

Fionia Trio er et fynsk band der spiller traditionel jazz, som den lød tilbage i 50erne, efter at engelske og hollandske orkestre var begyndt at spille en europæisk udgave af "den sorte mands" musik. Navne som Dutch Swing College Band og Chris Barber var det helt store nummer - og det er det faktisk stadig.

Lørdag d. 29. august:
GODSEJERNES JAZZBAND

Godsejernes Jazz & Bluesband er kendt for at spille mange af de gamle jazzkendinge med et twist af blues - fra det lettere melankolske til det udadvendt swingende, altid med en gennemført dynamik. Når Godsejernes Jazz & Bluesband byder op til fest, er det som at sætte gang i en storswingende og sveddryppende festmaskine, der gør folk glade. 

 VEL MØDT TIL NOGLE FORNØJELIGE LØRDAGE-
                        MED FRI ENTRÉ!

På grund af COVID-19 ser Restaurant Bondestuen gerne, at man tilmelder sig enten på Facebook eller på telefon 66 12 27 95.

 

Sted

BondestuenSdr. Boulevard 85, 5000 Odense C

Entré

Medlemmer 0 kr.
Ikke-medlemmer 0 kr.