Om

Jazzens Venner Fyn er en forening, hvis formål er at arbejde aktivt for udbredelsen af - hovedsageligt - den traditionelle Jazz på Fyn. Ved foreningens arrangementer præsenteres både lokale, nationale og internationale orkestre.

Årskontingent for 2021 er kr. 300.00.
På generalforsamlingen den 24. november blev det vedtaget, at kontingentet for 2021 er, uændret, kr. 300,-, men da vi stadig befinder os i en usikker situation på grund af Covid-19, blev der åbnet mulighed for at dele kontingentet op i to halvår à 150,- kr.
2. halvår, alene, vil dog fortsat koste 200,- kr.

Bliv medlem i dag

Kom til et af vores arrangementer og meld dig ind - eller meld dig ind her på hjemmesiden med det samme.

De fleste af vore arrangementer finder sted søndage om eftermiddagen (september-maj) i Seniorhus Odense, Toldbodgade 5, 5000 Odense C.

Der opkræves entré til vore arrangementer - normalt 60 kr. for medlemmer og 130 kr. for gæster. Til nogle få arrangementer er der forhøjet entré.

Der kan betales entré og købes mad og drikke med Mobile Pay - men kontanter kan naturligvis også benyttes.

Ved søndagsarrangementerne i Seniorhus Odense åbnes dørene normalt kl. 12.00, hvor der er mulighed for at købe håndmadder samt øl og vand. Musik fra 13.00 - 16.00. 

I Seniorhuset holder vi til i en dejlig stor hal. Her er mulighed for at danse til den livsbekræftende musik, der leveres fra scenen. Jazzens Venner Fyn er "berømt" for, at der ved arrangementerne ikke blot lyttes til musikken, men at der også danses så meget, at dansegulvet ofte er fyldt op.