Lars Dalsgaards New Orleans Band

15. okt.
kl. 13.00–16.00

Feat: Björn Ingelstam og Ole "Fessor" Lindgreen.

Tema: Tribute to Wilbur de Paris and his music.

Klarinettisten Lars Dalsgaard har i over 45 år spillet på den danske jazzscene, med bl. a. Mike Owens Woodland Jazzband. Desuden har han optrådt som solist med forskellige orkestre. Som helt ung musiker opholdt han sig i sommeren 1974 i New Orleans og blev her inspireret af den originale amerikanske jazzmusik.

Med sit New Orleans Band tager han afsæt i kreolernes jazzmusik og hylder Wilbur de Paris´ særlige repertoire med unikke New Orleans kompositioner og arrangementer. Den berømte amerikanske basunist Wilbur de Paris turnerede med sit herlige Dixielandorkester rundt på en række kontinenter og blev derved en fornem eksponent for den originale amerikanske jazzmusik. Hans musik er værd at lytte til!

Som gæstesolister medvirker den svenske supertrompetist Björn Ingelstam, der har skabt sig en forrygende karriere, og den navnkundige basunist Ole ”Fessor” Lindgreen der i årtier ledede orkestret ”Fessors Big City Band”. De er begge særdeles kompetente og efterspurgte jazzmusiker med en flot klang på deres instrument og en hot spillestil.

Musikerne har alle en stor kærlighed til jazzmusikken og videregiver gennem sammenspillet glæden ved den originale New Orleans musik.

Der er lagt op til en dejlig jazz-eftermiddag!

 

Björn Ingelstam

Ole "Fessor" Lindgreen

Besætning:
Ole ”Fessor” Lindgreen: Basun
Björn Ingelstam: Trompet
Lars Dalsgaard: klarinet (orkesterleder)
Palle Juul Hansen: Piano
Erling Tjørnelund: Bas
Kristian Bukh: Trommer

Musikerne har alle en stor kærlighed til jazzmusikken og videregiver gennem sammenspillet glæden ved den originale New Orleans musik.

Dørene åbnes kl. 12.00

Billetter købes ved indgangen og kan betales kontant eller med Mobilepay.

Der kan købes smørrebrød, øl, vand, vin, kaffe og kage i baren.
Betalingsmuligheder: Kontant og MobilePay. 

Jazzens Venner Fyn støttes af:

     

 

 

 

 

Sted

Seniorhus OdenseToldbodgade 5 - 5000 Odense C

Entré

Medlemmer 70 kr.
Ikke-medlemmer 140 kr.