Second Line Jazzband

6. maj
kl. 13.00–16.00

Forårssæsonen slutter med et af årets ”højtider”. Second line Jazzband is back in town.

Dette band fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989. På dette tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers. Der er i dag stadig 4 af bandets oprindelige medlemmer tilbage. Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spillet i de fleste klubber, festivaler og har medvirket både i TV og radio udsendelser i mange lande.
Second Line Jazzbands popularitet skyldes musikernes store formåen til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidig være tro mod den New Orleanske inspirerede stil, bandet har. Er i konstant udvikling og repertoiret spænder vidt. - Bandet turnerer meget og har gennem årene haft besøg af gæste-solister, så som Lilian & Tricia Boutté, Anti Sarpila, Orange Kelling, Pauline Pearce, Phil Mason.
Bandlederen - Niklas Carlson er også en talentfuld sangskriver og var sammen med trompetisten Jesper Albrektsson og hans far - Ulf Albrektsson - arrangørerne af Gothenburg Jazz Festival, Sverige gennem en årrække indtil denne festivals ophør i 2014.
Hvis man har svært ved at vente til denne unikke oplevelse, kan man dulme de værste abstinenser d. 25. februar i Langtved Forsamlingshus og/eller 10. marts i Nyborg.

Orkestret består af:
Jesper Albrektsson: trompet, vokal.
Niklas Carlsson: trombone, vokal.
Olof Skoog: saxofon, clarinet, vokal.
Anders Wasén: banjo.
Per Bach: kontrabas.
Johan Horner: trommer.  

Hjemmeside, klik her

YouTube, klik her

Der kan købes smørrebrød (fra kl. 12.00) øl, vand, vin, kaffe, the og kage.
Betalingsmuligheder: Kontant og MobilePay.

Sted

Seniorhus OdenseToldbodgade 5, 5000 Odense C

Entré

Medlemmer 60 kr.
Ikke-medlemmer 130 kr.